Skip to content
+387 36 807 731 info@rerec.ba

Eko akcija na lokalitetu Krenica

U subotu, 25.03.2023, održana je eko akcija na lokalitetu Krenica, Drinovci (Grude).
Organizirali smo ju zajedno sa našim partnerima iz udruge športskih ribolovaca “Amur” Grude u sklopu projekta “Kampanja za zaštitu riječnih ekosustava u regiji Hercegovina”,  koji se implementira u sklopu projekta Jačanja Zelene mreže u BiH, uz financijsku podršku Ambasade Republike Italije u BiH i implementaciju i sufinanciranje Razvojnog programa Ujedinjenih nacija u BiH (UNDP).
Hvala članovima udruge “Amur”, članovima ekološke udruge “Lijepa naša” Čapljina, mještanima Drinovaca i učenicima O.Š “Drinovci” koji su nam se priključili na ovoj akciji, posebno našim najmlađima koji mogu poslužiti za primjer kako se odnositi prema prirodi.
Svi zainteresirani nam se mogu priključiti na eko akcijama koje ćemo organizirati u Posušju i na Buni (Mostar).

prof. fizike i doktorica znanosti u znanstvenom području prirodnih znanosti, polje interdisciplinarnih prirodni znanosti. Predsjednica Regionalnog resursnog centra i aktivni član 6 nevladinih udruga u regiji. Glavni urednik časopisa „Priroda i okoliš“ i zamjenik urednika časopisa „Eko Hercegovina“. Koautor četiri knjige, nekoliko brošura i studija, sudjelovala u više desetaka projekata.

This Post Has 0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
Search