Skip to content
+387 36 807 731 info@rerec.ba

BICIKLIJADA U GRUDAMA

Predsjednik Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine, a ujedno i BK Mostar, Toni Zorić sa svojim timom preuzeo je organizaciju Državnog prvenstva u Hercegovini ali i Cestovne utrke koje se održala od u Grudama 20. lipnja. Općina Grude i Drinovci bila je domaćin cestovne utrke u dužini od 100 km.

Biciklizam je jedan od sportova koji je u zamahu i koji nailazi na podršku od građana Bosne i Hercegovine, tako da su i ovu utrku žitelji općine Grude dočekati s oduševljenjem.

Na biciklijad isudjelovalo je prek o100 biciklista iz cijele BIH koji su po velikoj vrućini savladali zahtjevne diniocie u Peć mlinima ali i timepokazali svoju spremnost za velike izazove koji ih očekuju u narednom periodu.

Napomenimo, Hercegovina trenutno glasi za najrazvijeniju cikloturističku regiju sa ponudom od 2.000 km ciklo turističkih staza, te se upravo ovdje pod okriljem lokalnih klubova održavaju neki od najkvalitetnijih biciklističkih događaja, poput Blidinje BIKE Festival koji se održava i ove godine u mjesecu srpnju/julu na lokalitetu Parka prirode Blidinje. Svi ovi događaji promoviraju Hercegovinu i njene turističke kapacitete, a vjerujemo kako će nakon ove korona pandemije doći i prvi turisti te doći rezultati rada i ulaganja istakao je Toni Zorić

prof. fizike i doktorica znanosti u znanstvenom području prirodnih znanosti, polje interdisciplinarnih prirodni znanosti. Predsjednica Regionalnog resursnog centra i aktivni član 6 nevladinih udruga u regiji. Glavni urednik časopisa „Priroda i okoliš“ i zamjenik urednika časopisa „Eko Hercegovina“. Koautor četiri knjige, nekoliko brošura i studija, sudjelovala u više desetaka projekata.

This Post Has 0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
Search