Skip to content
+387 36 807 731 info@rerec.ba

Kulturno – turistička manifestacija “DANI TREBIŽATA 2022 “

Ovogodišnja manifestacija “DANI TREBIŽATA 2022” započet će radno – eko akcijom na kojoj će sudjelovanje uzeti  12 roniteljskih udruga (40 sudionika) iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Čišćenje rijeke Trebižat u sklopu Dani Trebižata 2022

Program započinje u jutarnjim satima u  Marića Gaju okupljanjem sudionika. Predsjednik ŠREK “VIDRA” Ljubuški Kamilo Čuljak  izvršit će raspored ronitelja po lokalitetima duž cijelog riječnog toka Tihaljina-Mlade-Trebižat  u dužini od 51 km. Nakon čišćenja planiran je ručak i osvježenje za sve sudionike akcije.

U popodnevnim satima za sudionike  koji dolaze iz Vukovara, Zagreba, Osijeka, Splita, Ploča, Dubrovnika, Metkovića, Mostara, Sarajeva, Čapljine organizirana je posjeta muzeju Humac gdje će se sudionici upoznati sa povijesti ovog dijela Hercegovine.

Kanu safari na rijeci Trebižat u sklopu Dani Trebižata 2022

Naredi dan planiran je promotivni kanu safari gdje će se sudionici spuštati kanuima niz slapove rijeke Trebižat na području od Božjaka do Struga u Čapljini.

U večernjim satima bit će upriličena foto izložba o ljepotama rijeke Trebižat, te bogat kulturno zabavi program koji će potrajati duboko u noć.

Izložba fotografija u sklopu Dani Trebižata 2022

Organizatori manifestacije “DANI TREBIŽATA 2022”, Referentna grupa – Čapljina, ŠREK VIDRA “Ljubuški“ pozivaju sve zainteresirane ribolovce, nevladine organizacije, pojedince da im se pridruže u ovom dvodnevnom druženju.

Predsjednik udruge „Lijepa naša“ Čapljina i aktivni član 4 nevladine udruge za zaštitu okoliša. Profesor biologije s višegodišnjim učešćem u vođenju projekata, programa, kulturnih, turističkih i ekoloških manifestacija. Posebno se ističe u radu s međunarodnim organizacijama za zaštitu prirode i okoliša, s vladinim institucijama/ministarstvima i suradnji s NVO-a iz cijele regije u području ekologije i turizma.

This Post Has 0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
Search