Skip to content
+387 36 807 731 info@rerec.ba

Eko akcija čišćenja Mogorjela

Dana 21.11.2020. godine nevladine organizacije uspješno su završile eko akciju čišćenja Mogorjela, skupivši preko 25 vreća organskog otpada (lišća) koje je odloženo na kompostište. U eko akciji su sudjelovale nevladine organizacije: Udruga „EHOO“, Ekološka udruga “Lijepa naša“, Udruga “Čaplja”, Referentna grupa, Regionalni resursni centar – ReReC, Neretva Delta Forum, EKO HAB – Novi val.

Valorizacija, prezentacija i promocija nacionalnih spomenika na području grada Čapljina aktivnosti su koje udruga “EHOO” kontinuirano provodi sa ciljem uključivanja nacionalnih spomenika u turističku ponudu grada Čapljine i županije.

Doprinos ovim nastojanjima su i akcije koje se provode u sklopu EKO HUB-a gdje nevladine organizacije zajednički djeluju na podizanju ekološke svijesti javnosti o potrebi veće brige za zaštitu prirode i okoliša, jer čist i očuvan okoliš preduvjet su razvoja turizma kako na lokalnoj tako i na županijskoj razini, kazali su nevladine organizacije.

prof. fizike i doktorica znanosti u znanstvenom području prirodnih znanosti, polje interdisciplinarnih prirodni znanosti. Predsjednica Regionalnog resursnog centra i aktivni član 6 nevladinih udruga u regiji. Glavni urednik časopisa „Priroda i okoliš“ i zamjenik urednika časopisa „Eko Hercegovina“. Koautor četiri knjige, nekoliko brošura i studija, sudjelovala u više desetaka projekata.

This Post Has 0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
Search