Skip to content
+387 36 807 731 info@rerec.ba

Natječaj IZRADA VIDEO SPOTA

Podnositelj uz prijavu prilaže najmanje jednu ponudu. Prijave se mogu dostaviti putem e-maila, pošte ili osobno dostaviti u ured ReReC-a na adresi: ReReC, Tasovčići bb, 88 300 Čapljina, s naznakom “Ne otvarati – Ponuda za izradu VIDEO SPOTA”

Ako se odlučite ponudu dostaviti osobno u prostorije ReReC-a, možete to učiniti svakim radnim danom od 8:00 – 14:00 sati. Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 7 dana od dana objave na web stranici ReReC-a.

Sadržaj ponude:

Ponuda treba minimalno sadržavati:

Naziv, sjedište i JIB dobavljača, broj telefona, e-mail, mob; Rok važenja ponude; Broj ponude; Datum i mjesto izdavanja ponude; Cijenu izraženu u KM; Početni scenarij s tekstualnim dijelom; Vrijeme isporuke videa.

OPĆI UVJETI:

Sadržaja video spota treba sadržavati sve prirodne (biološka raznolikost) i turističke vrijednosti duž riječnog toka Tihaljina – Mlade – Trebižat kao okosnice projektnih aktivnosti. Kroz kadrove će se dati i širi kontekst KBA područja koji se nalaze u području obuhvata projekta ali i ostalih KBA područja unutar BiH.

U sklopu ponude ponuđači trebaju dostaviti početni scenarij s okvirnim planom snimanja i vremenskom dinamikom i okvirni tekstualni dio koji će pratiti knjigu snimanja.

Projektni tim će dati odobrenje na početni scenarij koji će se usuglasiti prije početka snimanja.

U ovisnosti od situacije (Covid-19) scenarij će se moći i mijenjati tijekom pripreme i snimanja.

Video treba biti izrađen u HD rezoluciji s trajanjem do 15 minuta i kratka verzija do 3 minute.

Prije montaže, suglasnost na tekst, glazbu i odabir naratora će dati projektni tim. U završnoj montaži sudjelovat će i projektno osoblje koje će moći davati primjedbe i vršiti korekcije kroz usuglašavanje s glavnim snimateljem i redateljem.

POSEBNI UVJETI:

  • Vrijeme završetka video spota je listopad 2021.;
  • Video će se dostaviti na CD-u/USB-u;
  • Izrada i dostava duže i kraće varijante od 3 minute;
  • Varijanta za YouTube;
  • Kvaliteta videa.

OSTALI UVJETI:

  • Ovjeru dobavljača;
  • Rok isporuke robe ili radova;
  • Mjesto isporuke robe;
  • Izjavu dobavljača pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću o točnosti ponude;
  • Ponude dostaviti putem e-maila: nabavka@rerec.ba ili osobno u prostorije udruge.

prof. fizike i doktorica znanosti u znanstvenom području prirodnih znanosti, polje interdisciplinarnih prirodni znanosti. Predsjednica Regionalnog resursnog centra i aktivni član 6 nevladinih udruga u regiji. Glavni urednik časopisa „Priroda i okoliš“ i zamjenik urednika časopisa „Eko Hercegovina“. Koautor četiri knjige, nekoliko brošura i studija, sudjelovala u više desetaka projekata.

This Post Has 0 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
Search